top of page

En enklare och mer harmonisk vardag

Organisera hemma

Tillsammans tar vi tag i antingen en kategori av saker eller ett utrymme i taget hemma hos dig, beroende på vad som passar dig. Som ordningskonsult arbetar jag med stor respekt för dig och ditt hem. Jag har stor förståelse för att det kan bli känslosamt och sentimentalt. När vi är klara blir både ditt hem och vardagen lättare att hantera.

Organisera hemma - en utmanande och givande process

Att organisera hemma kan vara en utmanande men även otroligt givande process. Det handlar inte bara om att städa upp ytor och göra ditt hem snyggare, utan dessutom om att skapa ett mer funktionellt och harmoniskt utrymme där du och din familj kan trivas och må bra. Med rätt strategier och lite vägledning kan även det mest kaotiska hemmet förvandlas till en välorganiserad oas.

 

För många börjar resan mot ett mer organiserat hem med en önskan om att minska stress och öka effektiviteten i vardagen. Det är här begreppet "organisera hemma" kommer in i bilden. Det är inte bara en fysisk process utan till stor del en mental, där målet är att skapa ordning och struktur i ditt livsrum. Genom att tillämpa principer för organisering kan du skapa system och rutiner som underlättar din dagliga tillvaro.

organisera hemmet med ordningskreatören.jpg
organisera hemmet med ordningskreatören.jpg

Så går det till

En av de första stegen i processen är att identifiera de områden i ditt hem som mest behöver organiseras. Det kan vara allt från överfulla garderober eller förrådd till röriga arbetsutrymmen. Här kommer vi inte enbart tänka på att minska antalet föremål, utan även hitta smarta förvaringslösningar. "Organisera hemma" är ett koncept där målet är att varje sak ska ha sin plats, vilket minskar tiden du spenderar på att leta efter saker och ökar ditt hems estetiska och funktionella värde.

Som ordningskonsult erbjuder jag skräddarsydd rådgivning och praktiska lösningar som är anpassade till just ditt hem och dina behov. Detta kan vara särskilt värdefull när det gäller att ta itu med svåra utmaningar och utveckla hållbara organiseringssystem för dig som tycker organisering känns svårt och överväldigande.

Vad är priset för organisering i hemmet?

Det ingår alltid en kostnadsfri konsultation där vi ses för ett uppstartsmöte och går igenom just ditt behov. Vi tar då tillsammans fram en ungefärlig tidsplan och budget. Därför varierar priset för varje uppdrag.

Timpris 700kr 

Prispaket på 3 dagar / 18h - 11 700 kr

Prispaket på 5 dagar / 30h - 18 750 kr 

All priser inklusive moms och efter RUT-avdrag.

 

Planeringstid, inköp av förvaringsprodukter samt reseersättning kan tillkomma.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor!

organisering i hemmet Ordningskreatören.jpg

Så skapar du bättre ordning hemma 

Ordning och reda hemma och på kontoret
Flyttpackning

För att lyckas med att organisera hemma är det viktigt att anamma en positiv inställning och vara öppen för förändring. Att organisera är en ständigt pågående process som kräver tålamod och beslutsamhet.

Ordningskreatören barnrum

01

Hur skapar man bättre ordning hemma?

Var sak på sin plats. När varje sak har fått ett eget ”hem” är det så mycket lättare att både hitta den och att lägga tillbaka den på rätta stället.

03

Ditt hem är din återhämtningsplats

genom att kraftigt dra ner på synintrycken (genom antingen rensning och/eller smart organisering) blir det betydligt lättare att komma ner i varv.

02

Behålla eller slänga?

Behåll bara sånt som du faktiskt vill ha. Om du har saker som inte känns värt att ge en egen specifik plats, ska det då vara i ditt hem överhuvudtaget?

04

Smarta förvaringslösningar

Tänk igenom vad just DU har för behov och hur du brukar tänka i olika situationer. Outsmarta dig själv genom att kompensera för att du vid ett annat tillfälle på dygnet, troligtvis inte är lika pepp som du är just nu - gör det enklaste valet du vill göra oavsett dagsform.

bottom of page